Joulukuun Handi-työpaja 17.12.

Vuoden viimeinen Handi-työpaja pidetään ensi viikon tiistaina 17.12. Työpaja alkaa varsinaisella asiasisällöllä vasta klo 9.30. Ennen sitä on aika kokoontua nauttimaan yhteisestä joulupuurosta, jota tarjoillaan klo 9.00 lähtien.

Työpajan alussa käydään läpi Handi-palvelun tilannetta. Sen jälkeen ohjelmassa on esitys uudesta vuodenvaihteessa käyttöönotettavasta Hilmasta – mikä muuttuu vai muuttuuko mikään ja mitä suunnitelmia on jatkokehittämisen osalta? Työpajassa käydään läpi myös alkuvuodesta toteutettavien virastokierrosten suunnitelmia, agendaa, ennakkotehtäviä ja niihin valmistautumista.

Näiden lisäksi puretaan auki tuloksia tuoreesta hankintatoimen kyselystä, johon toivottavasti mahdollisimman moni teistä on jo vastannut. Valtiokonttorin on tärkeää saada tietoonsa teidän toiveitanne Handi-ohjelman jälkeisestä työskentelystä – mihin tulisi panostaa ja miten hankintatoimea kehitetään jatkossa?

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen työpajaan viimeistään 13.12.2019

Työpajan ohjelma

9.00 – 9.30              Joulupuuroa tarjolla

9.30 – 10.00           Ajankohtaiset asiat ja Handi-palvelun katsaus

10.00 – 10.45         Hilma 2.0

10.45 – 11.00         Tulevat virastokierrokset

11.00 – 11.45         Hankkeen jälkeinen työskentely/Palautekysely työpajoista ja toiveet Handi-ohjelman jälkeiselle toiminnalle

Tilaisuus on tarkoitettu Handi-hankkeen asiantuntijoille osallistujavirastojen hankintatoimesta, taloushallinnosta ja johdosta. Työpaja pidetään tuttuun tapaan Pajassa (Mariankatu 9, Helsinki). Tilaisuus on työpaja, joten paikan päälle mahtuu enintään 60 henkilöä.

Osallistuminen on mahdollista myös etänä. Etäosallistujille lähetetään erillinen kalenterikutsu, jossa on etäosallistumisen linkki ja ohjeet. Edellisen työpajan tallenteet löytyvät materiaalipankista ja aineistot valtionhallinnon sisäisestä Handi-tiimeristä.

Lisätietoja:

ohjelmapäällikkö Seija Friman, Valtiokonttori, seija.friman(at)valtiokonttori.fi

assistentti Marianne Savinen, valtiovarainministeriö, marianne.savinen(at)vm.fi