Mallipohjat ja ohjeet

Ohjelman avulla voimme lisätä myös avoimuutta valtionhallinnossa. Virastojen välillä tämä tarkoittaa mm. toisilta oppimista ja parhaiden käytäntöjen hyödyntämistä. Sen vuoksi keräämme sivustolle myös mallipohjia hankintoihin liittyen. Jatkossa näitä linkitetään verkkokoulutusohjelmaan. Hankinta 2020 -työnimellä suunniteltavan verkkokoulutusohjelman ensimmäinen versio julkaistaan loppuvuonna 2017.

Projektisuunnittelu

Ohjelman puolesta ei vaadita tiukan määrämuotoista projektiraportointia. Jokainen projektipäällikkö (useimmiten Handin mujo-vastuuhenkilö) vastaa omasta projektisuunnitelmastaan, joka palautetaan jouluun mennessä. Projektisuunnitelmasta tulisi täyttää vähintään dian 3 mukaiset tiedot.

projektisuunnitelmapohja

Viestintä

Kannustamme virastojen edustajia viestimään aktiivisesti työyhteisönsä sisällä sekä jakamaan kokemuksiaan virastojen välillä. Tarjoamme alustan hankintojen digitalisointiin liittyvälle blogikirjoittamiselle. Voit kirjoittaa kerran tai tehdä siitä itsellesi esimerkiksi kuukausittaisen rutiinin. Pikaohjeista huomaat, että tukea on saatavilla ja että kyse ei ole mistään vaikeasta hommasta.

blogikirjoittajan pikaohjeet